lauantai 8. kesäkuuta 2013

Terve kaikille ja hyvää alkanutta kesää! Nyt on aika taas herätellä blogia talviunilta, kun alkaa kukat kukkimaan ja kalastusrintamalla tapahtumaan! Täällä Lapissakin alkaa olemaan tulvahuiput jo mennyt ohi ja täten perhokalastuskautta voi alkaa availemaan täydellä tohinalla! Muutamia reissuja onkin jo tullut käytyä ja saalistakin on tullut, jopa aiempia keväitä paremmin. Taimenet on ollut hyvin syönillä ja on sitä perhoihin haksahtanut muutamia harjuksiakin!

Tästä siis aloitellaan taas blogin kirjoitusta, kirjoittelen reissuraportteja ja lisäilen kuvia aina reissujen ja kalastuspäivien jälkeen. Myös mielipide ja muunlaista kirjoittamista yritän kovasti lisätä blogissani. Sama tahti koitetaan saada jatkumaan syksylle asti, jolloin sitten starttaa metsästys hommat ja päästään taas sen rakkaimman asian pariin ihan toden teolla!


Blogin ulkonäköäkin olen koittanut vähän muuttaa parempaan suuntaan ja helpommin luettavaksi! Kommentoikaa ja antakaa palautetta ja kehitysvinkkejä. Kaikki palaute on eteenpäin!


-Miika-



1 kommentti:

  1. Minusta nämä sinun tekemäsi muutokset ulkoasuun ovat oikein mainioita. Tekstin luettavuus on nyt hyvä ja taustakuvakin on varsin jees :-)

    Tsemiä vaan kirjoitteluun taas!

    VastaaPoista