perjantai 30. marraskuuta 2012

Haaste!

Erälle.net foorumilla on heitetty haaste koskien omaa blogia. Haastaja on toinen blogin kirjoittaja, tuon blogin löytää osoitteesta; http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com

Kysymyksiä on 11. Tässä vastauksia nopean mietinnän pääteksi.


1. MISTÄ ALUN ALKUJAAN SAIT KIPINÄN BLOGISI KIRJOITTAMISEEN?

Blogin kirjoittaminen alkoi ihan omasta halusta. Kaverit, sukulaiset ja myös tuntemattomat soitteli ja kertoi kasvotusten, että heidän mielestään osaan kirjoittaa oikein hyvin. Erätarinoita olen kirjoittanut jo muutaman vuoden ja onhan noita julkaistukkin, mm. Metsästys&kalastus lehdessä. Siitä innostus sitten lähti, halusta kertoa omia tunteita ja tarinoita, sekä tuoda esiin mielipiteitä ja kannustaa kuvien ja reissuraporttien myötä myös nuorta sukupolvea metsästyksen, tuon jalon harrastuksen pariin.

2. MINKÄ AIHEPIIRIN BLOGEJA LUET MIELELLÄSI?

Seuraan vakituisesti vain metsästys ja perhokalastus aiheisia blogeja. Myös riistaruokaa käsittelevät blogit tulee luettua usein.

3. MIKÄ ON MIELESTÄSI OMAN BLOGISI PARAS KIRJOITUS VIIMEISISTÄ 5 BLOGITEKSTISTÄ? MIKSI?


Noo, valinta on vaikea.  Päädyn kuitenkin viimeisimpään, pieneen tarinaan siitä, kun  koirani Ruskan kanssa ammuttiin ensimmäinen kanalintu haukusta.

Miksikö? Lyhennetty tarina on mieleeni siksi, että se on tiivistetty mielestäni lyhyeksi, kuitenkin niin, että lukijan mielenkiinto säilyy ja tarina jopa tempaa mukaansa ja herättää pääkoppaan mielikuvia tilantesta. 

4. TIETÄVÄTKÖ TUTTAVASI BLOGISTASI? TIEDÄTKÖ KUKA LUKEE BLOGIASI?


Kyllä tuttavat tietävät blogistani. Mutta en tarkalleen tiedä, ketkä kaikki sitä lukee.

5. KUINKA USEIN YLEENSÄ PYRIT TAI MUUTEN VAAN PÄIVITÄT BLOGIASI? 

Se hiukan riippuu, en päivitä blogiani nyt säännöllisesti, osa-syy on oma laiskuus ja toinen on kiireet. Myös aiheiden vähyys tulee vastaan joskus. Pyrin kuitenkin päivittämään blogiani niin, ettei kukaan luule, että toiminta on lakannut. Aina hyvän julkaisuaiheen tultua päivitän blogini.

6. SITTEN VÄHÄN TOISENLAISTA AIHEPIIRIÄ.. MISSÄ TOIVOISIT OLEVASI JUURI NYT?

Metsällä. On hieno kuutamoyö tulossa, pakkasta reilut 15 astetta, mutta lunta ei yhtään, joten pimeää riittää eikä näädän jälkiä näy.. Toivottavasti etelässä pauhaava lumimyräkkä rantautuu nopeaa tänne pohjoiseen, jotta päästää kultakurkun jäljille!

7. MISTÄ VUODENAJASTA PIDÄT ENITEN? MIKSI?

Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa, mutta kyllä syksy vie voiton.

8. MINKÄLAISESSA MAASTOSSA ULKOILET MIELUITEN?

Kaikki sopii. Jos puhutaan metsästyksestä, niin tottakai vanhaa mäntyä kasvavassa ikihonka metsässä, mutta jos puhutaan taas ihan liikunnallisella puolella, niin ei ole merkitystä. Avoimet maastot on toki talvella mukavia hiihdellä metsäsuksilla.

9. MINKÄLAINEN SÄÄ YMPÄRILLÄSI VALLITSEE TÄLLÄ HETKELLÄ JA MINKÄLAINEN HALUAISIT SEN OLEVAN NYT?

-16,2 astetta pakkasta ja nolla tuuli. Lunta ei yhtään. Toivoisin sään olevan tällähetkellä juurikin sen -15 astetta ja uutta lunta sataisi pikkuhiljaa vanhan päälle, saisi sitä lunta jo olla se 40cm.

10. OMISTATKO ELÄIMIÄ? JOS NIIN MITÄ?

Kyllä. Koirani Ruska, Maaliskuussa 3 vuotta täyttävä Pohjanpystykorva uros


11. MIKÄ ON MIELEENPAINUVIN TAPAHTUMA TÄLTÄ VUODELTA?

Vuoteen mahtuu paljon hienoja hetkiä, niin metsällä kuin arkielämässä. En osaa oikein kertoa yhtä, joka olisi ylitse muiden. Mutta syksyn kanalintu jahdit kyllä on upeita muistoja! Toivottavasti saadaan vielä talven aikana lisää mieleenpainuvia muistoja niin urheilun,metsästyksen kuin ihan muun elämänkin saralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti